Çinde Tartışan Robotlar İzleyenleri Güldürdü



Çin’in Nençeng şehrinde bulunan bir kütüphane burada görevli iki robotun ilginç görüntüleri sosyal medyayı salladı ve en çok izlenenler arasına girdi. Kütüphanede görevli iki robot bir anda tartışmaya başlayınca kütüphane bulunan bir kişi bu ilginç anı görüntüleyerek internetten yayınladı, görüntüler tıklanma rekoru kırdı.

 Robotların girmediği alan kalmadı. Hava limanlarında yolcuları karşılayan robotlar, otellerde resepsiyon görevlisi, doktorluk yapan robotlar, garsonluk yapan robotlar ve hatta polislik yapan robotlar ile tanıştık. Ama ilk defa tartışan kütüphane görevlisi iki robotu ilk defa gördük.

Tartışma anı kamerada

 

Görüntüde Tutu ve Vengbao adlı robotlar işin stresinden olsa gerek kütüphanenin lobisinde tartışmaya başlıyorlar. İki robot da birbirinin mizacından yakınıyor. Robotlardan biri diğerini huysuzlukla suçlayınca tartışma alevleniyor.

Tartışmanın bir yerinde robotlardan biri "Gerçekten sinir bozucusun. Sana bir çıkış kapısı sunuyorum fakat öfkene bak" diye çıkışıyor.

Kısa süreli tartışmanın ardından iş tatlıya bağlanıyor, Küsen robot “Peki, seni affedeceğim ama isteksizce" diye tartışmayı noktalıyor. 

Kaynak: TRT Haber


Sonraki
Önceki Konu
Önceki
Sonraki Konu »