Mehmetçiğin yeni elektronik harp gücü SANCAK



Mehmetçiğin yeni elektronik harp gücü: Sancak

Türkiye Savunma Sanayii alanında gün geçmiyor ki yeni bir silah sistemi veya elektronik harp sisteminin tanıtımını yapıyor. Yaptıklarıyla ve başarısı ile tüm ülkelerin dikkatini çekmeye de devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yeni nesil muhabere elektronik taarruz sistemi ‘Sancak’ın Türk Silahlı Kuvvetlerine teslim edildiğini açıkladı. Düşmanın gözünü kör eden KORAL'dan sonra mehmetçiğin yeni elektronik harp gücü SANCAK....   

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mehmetçik’e yeni elektronik harp gücü 'Sancak'. Stratejik muhabere sistemlerini etkisiz hale getirerek, sahada önemli avantaj sağlayacak yeni nesil muhabere elektronik taarruz sistemi 'Sancak'ı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne teslim ettik. Durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı.

Mehmetçiğin gücüne güç katacak

'Sancak', yüksek hareket kabiliyeti, geniş bantta yüksek çıkış gücü, farklı tip ve modlarda karıştırma/aldatma, geniş band almaçlı elektronik destek, otomatik link kurma, demodülasyon gibi özellikleri ile elektronik harp alanında kahraman Mehmetçiğe yeni yetenekler katacak.

Kaynak: Türkiye Gazetesi/ Teknoloji


Sonraki
Önceki Konu
Önceki
Sonraki Konu »