Yerli Takip Teknolojisi Dünyaya Satılıyor




Yerli Takip Teknolojisi Dünyaya Satılıyor


Türk teknoloji şirketi Arvento, 1 milyonu aşan cihaz sayısıyla araç takip ve filo yönetimi, nesne ve kişi takibi, motosiklet, konteyner ve tekne takibi sağlayarak birçok sektöre hizmet veriyor. Hayati önem taşıyan, tekneler için geliştirilen yeni mobil takip sistemiyle acil durumlarda hızlı müdahale edilebilecek, kötüye kullanımı önleyecek ve tekne hırsızlığını engelleyecek, yerli takip teknolojisini artık dünyaya satıyor 


Türkiye’de geliştirilip üretilen araç, kişi ve nesneler için takip teknolojilerini 3 kıtaya ihraç eden Arvento, bunun yanında teknelere yönelik yeni bir çözüm de geliştirdi. 1 milyonu aşan cihaz sayısı ve 100 binin üzerindeki müşteri referansıyla Türkiye’de alanında Pazar lideri durumunda, yeni takip cihazı imt.x55 ile tekne sahiplerine son teknoloji ürünü seçenek olarak sundu. 


Dünyadaki en ileri koruma standartlarına sahip olan Arvento imt.x55, su ve nem geçirmiyor, darbe ve şoklara dayanıklı, alev almayan yanmaz kutusuyla sıcakta ve diğer bütün zorlu ortam koşullarında çalışabiliyor. Montaj veya elektrik bağlantısı gerektirmeyen cihaz, mıknatıslı alt yüzeyiyle metal zeminlere kolayca yapışabiliyor, böylece sabitlemeye dahi ihtiyaç olmadan kullanılabiliyor. Cihaz yaklaşık 7 saatlik tek bir şarjla ayarlanan veri sıklığına bağlı olarak yıllarca çalışabiliyor. Türk teknoloji şirketi ürettiği yerli takip teknolojisini üç kıtaya sattığı 1 milyon cihaz ile dünyaya yayılıyor ve alanında çözüm üretiyor. 
  

Kaynak: AA, Haber7     
Sonraki
Önceki Konu
Önceki
Sonraki Konu »