WhatsApp Gelen Fotoğrafları İndirememe Sorunu

  Yazar: İbrahim Öztürk



WhatsApp  Gelen Fotoğrafları  İndirememe Sorunu

Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulaması WhatsApp, bedava olması ve kullanım kolaylığı onu popüler hale getirmiştir. Günlük hayatta mesajlaşma, haberleşme olarak hayatımızın bir parçası olmuştur. Mesajlaşmanın dışında  WhatsAppdan pdf dosyası, fotoğraf, çeşitli belgelerin gönderilmesi kullanımını cazip kılıyor. Ancak zaman, zaman bu uygulamalarda değişik sebeplerden sorunlar yaşanabiliyor. WhatsApptan gelen fotoğrafları indirememe sorunu yaşayanlar için önerilerimiz olacaktır.

Fotoğrafları indirememe  sorunu için öneriler

WhatsApptan gelen fotoğraflar neden indirilemez. Bu sorunun giderilmesi için izleyeceğimiz iki yol var. Öncelikle telefonunuzun internete bağlı olduğundan emin olun. Fotoğrafın inebilmesi için internetinizin olması gerekmektedir.  Yani internetinizin kontrolünü mutlaka yapın. Çözüm için izleyeceğiniz iki maddeye sonra geçebilirsiniz.
Telefonunuzun saati yanlış ise böyle bir soruna yol açacaktır. Bu sorunla karşılaştığınızda önce interneti kontrol edin. Sonra saati kontrol ederek telefonun ayarlar bölümünden girip gerekli ayarlamayı yapınız.

Saat ve Hafıza kontrolu yapın

Saat ayarlama işleminden sonra hala indirme sorunu devam ediyorsa, indirme için gerekli boş alan olup olmadığını kontrol edin. Fotoğrafın inmesi için hafıza kartında boş alan yoksa inmemesi normaldir. Yapılacak olan SD kartı veya telefonun hafızasını boşaltmak gerekiyor. Bütün bu işlemler yapıldığında sorunun çözülmüş olması gerekir. Ancak sorun devam ediyorsa WhatsApp kaynaklı olabilir. WhatsApp kaynaklı olup olmadığını çevrenizde de aynı sorun varsa o zaman çözüm WhatsApptandır.    
Sonraki
Önceki Konu
Önceki
Sonraki Konu »