İnstagram Durduruldu Hatası Çözümü nedir?

    Yazar: İbrahim Öztürk



     İnstagram Durduruldu Hatası Çözümü nedir?

Günlük hayatımızda telefonlarda kullandığımız whatsApptan başka artık kullanımda olan instagram uygulaması da popüler olmuştur. İnstagramda da zaman, zaman değişik hatalar oluşabilmektedir.Bir İnstagram kullanıcısı olarak benimde başıma gelen bu sorunu çözüme kavuşturunca paylaşalım istedim. Hey Bilir O teknoloji ailesinin felsefesi paylaşılmayan bilgi değersizdir. İnstagram durduruldu hata mesajı çıkınca telefonun Ayarlar>Uygulamalar>İnstagram başlığına tıklayın. Uygulama bilgileri penceresinden önbelleği temizle butonuna basın.

Arka plan uygulamalarını kapatın

·        Bundan sonra ki aşama, uygulama güncel olmayabilir. Güncel olmaması İnstagram durduruldu hatasına sebep olabilir. İnstagram uygulamasını güncelleyelim. İnstagram güncellemesine rağmen İnstagram durduruldu hatası devam ediyorsa sorunun kaynağı farklıdır.Telefonunuzun arka planında çalışan uygulamalar olabilir. Çalışan arka plan uygulamaları Ram’ın yetersiz kalmasına sebep olur. Ram’ın yetersiz kalmaması için arka plan uygulamalarını kapatın. Telefonun hafızasında boş alan durumunu kontrol edin. Hata hala devam ediyorsa İnstagramı telefonunuzdan silip google playden indirip tekrar kurun.

Eski sürümü yüklemek bazen çare olabilir

 Yine hata devam ediyor ise telefonumuzu sıfırlayıp duruma bakalım. Telefonu sıfırlamadan önce neler yapacağınızı biliyorsunuz. Telefonunuzu yedekledikten sonra sıfırlama işlemini yapalım. Bu işlemler neticesinde benim telefonumda İnstagram durduruldu hatasına çözüm bulundu. Yeni bir sürüm geldiğinde de bazen bu tür hata raporu gelebiliyor.Eski sürümü yüklemek de bazen çare olabilir. Buna yazılım hatası da diyebiliriz. Geri besleme olduğunda, şirketler hemen düzeltme yoluna gidiyor.Paylaşılmayan bilgi sınırsız bile olsa değersizdir.            


Sonraki
Önceki Konu
Önceki
Sonraki Konu »