WhatsApp Mesajları Silindi. Nasıl Geri Getiririm?

    Yazar: İbrahim Öztürk


WhatsApp Mesajları Silindi.Nasıl Geri Getiririm?

 Akıllı telefonlar hayatımızın bir parçası hatta vaz geçilmezi olmuştur. Telefonla önemli mesajlar bile gönderilmektedir. Bazen bir çizim bazen bir liste kullanımı kolay, ücretsiz olan WhatsApptan bu işlemler yapılabilmektedir. Kullanıcılar kendileri için önemli mesajları yedeklemediyse, birde üstüne dalgınlıkla mesajları sildiyse sıkıntı o zaman başlıyor.

Whatsapp Mesajları Otomatik Yedekler

Bu yanlışlığı yapanlara yapacağımız önerileri uygulamalarını tavsiye ediyoruz.WhatsAppın yaptığı bu uygulama çoğu insan tarafından bilinmez ama belki de önlem olarak her gün sabah saat 04:00 da mesajları otomatik yedekler.Yedeklenen mesajın yeri ise :   "/sdcard/WhatApp/Databases” diye adlandırdığımız klasörün altındadır.

Yapılacak olan telefondaki dosyalarım menüsüne giriniz. Dosya yöneticisine girdiğinizde ilk yapacağınız WhatsApp klasörü var mı ona bakın. Yok ise sd kart içindeki: “/sdcard/WhatApp/Databases”  dosyasına bakın ve içine giriniz. İçinde” mgstore . db . crypt8” gibi uzantı “crypt7, cry8” gibi dosyalar var ise yedekleriniz duruyor.

Geri Yükleme Butonuna Tıklayın


Bundan sonra yapılacak olan WhatsApp uygulamasını silin. Tekrar yükleyiniz. WhatsApp tekrar telefona kurulduğunda, telefonunuz araştırmaya başlayacaktır. Tamda burada yedekleri bulduğunda “GERİ YÜKLEME” diye bir buton ekrana gelecektir.Sizin yapacağınız bu butona tıklamak olacaktır. Sonuç olarak mesajlarınız geri  gelecektir.                                                                                                                                                                                  

                                                                                                                                                                       
Sonraki
Önceki Konu
Önceki
Sonraki Konu »