PUBG’ye Rakip Call of Duty: Mobile

İbrahim Öztürk



PUBG’ye Rakip Call of Duty: Mobile


Call of Duty oynayan oyuncuların merakla beklediği Call of Duty: mobile oyunculara yeni deneyimler sunuyor ve PUBG’ye rakip olacak gibi görünüyor. Ücretsiz olarak Android ve İOS’ta yayınlanan Call of Duty oyunu baş başa rekabetçi multiplayer modlarının yanı sıra; kara, deniz ve hava araçları ile birlikte Call of Duty’nin klasik mekanlarının kullanıldığı oyunda, yeni bir Battle Royale deneyimi içeriyor. Activision, Tencent işbirliğiyle, Call of Duty: Mobile sürümü Android ve İOS cihazlarında dünyadaki ülkelerde ve bölgelerde kullanıma sunulduğunu resmi olarak duyurdu.


Call of Duty Mobile, Tencent Games’in ödüllü TİMİ Studios tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan oyun mobilde ücretsiz ve tek kişilik grafik ve sahneleriyle tam bir aksiyon deneyimi sunuyor. PUBG’deki gibi oyun başa baş rekabeti içerirken, zengin kara, deniz hava araçları ve Call of Duty oyun severleri için yabancı olmayan klasik mekanlarda oyunun oynanması farklı bir deneyim olarak karşımıza çıkıyor. 


Call of Duty Mobile için Activision Başkanı Rob Kostich şu bilgileri verdi:” Bugünkü sürüm, dünyadaki topluluğumuz için bir kutlama niteliğinde. Bu benzersiz Call of Duty deneyimini hayranlarla paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. TİMİ Studios’daki geliştirme ekibini ve bu harika oyunu hayata geçirmek için birlikte çalışan ekiplerimizi tebrik ediyorum. Topluluğun Call of Duty mobile büyürken ve geliştirirken beklediği çok şey var. Bu sadece başlangıç. Çok daha fazlası gelecek” dedi. 


Yapılan lansmandan sonra, Call of Duty: Mobile için ek ücretsiz içerikler, yeni güncellemeler, oyun modları, daha fazla kişileştirilebilir ekipmanlar, eşyalar ve daha fazlasıyla piyasaya sürülecek. “Dünyayı aydınlatmak” başlıklı ilk küresel topluluk etkinliği, Call of Duty: Mobile lansmanının kutlanması olacak. Oyun oynandıkça, tüm oyuncular için yenilikler, oyun içindeki kamuflaj  çeşitleri dahil birçok ödüller gelecek, daha fazla ödülün kilidi açılacak. 


Kaynak: Türkiye Gazetesi/ Teknoloji                          
Sonraki
Önceki Konu
Önceki
Sonraki Konu »