Gül ve Haç Kardeşliği

Yazar: Oğuzhan Dilmeç





Yazarı: Aytunç Altındal

Baskı sayısı: 24. Baskı

Sayfa sayısı: 325

Türkiye'nin ilk ve tek oksidentalist'i olan aynı zamanda teolog Aytunç Altındal Avrupa'daki esrarengiz bir örgüt olan Gül ve haç kardeşliği, Tapınak şövalyeleri ve masonların nasıl ki 18. Yüzyıldan itibaren Avrupa Birliğini kurmak için yaptıkları ortak stratejiyi anlatan ilginç ve okunası bir kitaptır. 325 sayfalık kitapta son yüzyılda Avrupa siyasetinin görünmeyen perde arkasındaki 3 gizli örgütün anlatımı ile ancak Türkiye tarafından hiç bilinmeyen Avrupa Birliği'nin Gnostik- Masonik yüzünü detaylı olarak anlatmaktadır.

Avrupa birliğinin bir yerde kuruluş hikayesi, Avrupa birliğinin sembolü 12 yıldızın gerçekte neyin sembolü olduğunu, arkasındaki gizli örgütlerin amaçları, gerçek bir vatansever, araştırmacı ve batı bilimcisi olan Aytunç Altındal’ın kaleminden Gül ve haç kardeşliği kitabında bulacaksanız. Hayatlarımızın olağan olarak devam ettiğini düşünürken “göze görünmeden” hayatlarımıza yön veren bu örgütlerin Türkiye ayağı ve bağlantılarının isimlerini de bu kitapta öğreneceksiniz.

Yazarımız Aytunç Altındal 12 Ocak 1945 Yılında İstanbul Bakırköy’de doğdu. Çerkes asıllı Türk teolog, batı bilimcisi, Türkiye’nin ilk ve tek Oksidentalisti, din, tarih ve politika alanlarında faaliyet gösteren araştırmacı yazardır. Bir çok batı ve doğu dillerini bilen hatta Hitit yazılarını bile okuyabilen bir teologda olması gereken bilgi birikimine sahip, gerçek bir vatansever, deyimi doğruysa tüm sır kapılarını açan, bir sır çilingiriydi. Lisans eğitimini Sorbonne Üniversitesinde tamamladı. Teoloji konusunda İsviçre’de Zürih Üniversitesinde doktorasını tamamladı.

15 Temmuz’un yaşandığı ülkemizde, milletimiz demokrasiye sahip çıkmışken, 1960 darbesinde Menderes idam edildiğinde halkın tepkisiz kalmasına çok içerlemiş, Kabataş lisesini ateşe vermiştir. Tutuklanıp göz altına alınmış olup gördüğü işkence sonucu bir böbreğini kaybetmiştir.

Takvim gazetesi yazarı Bekir Hazar 19 Kasım 2013 tarihli makalesinde Gül ve haç kardeşliği kitabından bahsetmiştir. “Fransız büyük Doğu Mason Locası’nın çıkardığı dergiyi kaynak gösteriyordu. Avrupa Birliği’nin kurulması yönünde ‘Mason-Hristiyan İttifakı’nı anlatıyordu. Bu ittifaka isim de koymuştu. Adı; ‘Gül ve Haç kardeşliği’ idi.” (Bekir Hazar, Takvim Gazetesi, 19 kasım 2013) Tüm kitapseverlere, bu kitabı okumalarını tavsiye ediyoruz.

Aytunç Altındal 18 kasım 2013’de istanbul’da vefat etmiştir. Eserleri; Türkiye ve Ortodokslar, Bir Türk Casusunun Mektupları, Kültür Emperyalizmi, Kehanetler Kitabı, haşhaş ve Emperyalizmi, Türkiye’de Kadın, Vatikan ve Tapınak şövalyeleri, Laiklik: Enigma’ya Dönüşen Paradigma, Üç İsa, Devlet ve Kimlik, Bilinmeyen Hitler, Tanrı Neden Fikir Değiştirdi, Yoksul Tanrı, Kültür Kiloyla Satılmaz   

                           

Sonraki
Önceki Konu
Önceki
Sonraki Konu »