WhatsApp Kişilerim Görünmüyor Ne Yapılır?





Akıllı telefon uygulamalarında aktif olarak kullandığımız WhatsApp hayatımızın bir parçası olmuştur. Kullanımda zaman, zaman sorunlar yaşanmaktadır. WhatsApp kişilerim görünmüyor, bu sorunda bunlardan birisidir. Ne yapılır? Bir kaç çözüm önerisi sunacağım. Sırayla uygularsanız, bu sorun umarım çözülür. WhatsApp sorunları bazen sistemden, uygulamanın kendinden veya telefonu kullanılırken eksik bilgiden kaynaklanmaktadır.

Whatsapp Kişilerim görünmüyor sorunu, beş adımda çözüm önerileri

1.    Telefonunuzda WhatsApp uygulamasını açın. Uygulamanın sağ üst kısmında üç nokta bulunur. Bu üç nokta ikonunun üzerine tıklayıp ayarlar bölümünden Kişiler seçeneği ve tüm kişileri gösteren kısma tıkla

2.    Bazı telefonlarda Ayarlar bölümüne girdiğinizde kişiler olmayabilir. Sağ alttaki sohbet için yeşil kısma tıkladığınızda kişi seç olarak rehber karşınıza çıkacaktır. Sağ üsteki üç nokta ikonuna tıklayıp sonra yenileye tıklayın. “Kişiler listeniz güncellenmiştir” yazısının çıktığını göreceksiniz.

3.    Kişilerin bir kısmı hafıza kartına kayıtlı ise hafıza kartının telefon tarafından algılanmasından emin olun. Hafıza kartını çıkarıp tekrar takın. 1. Adımı tekrarlayın.

4.    Yeni eklediğiniz kişi WhatsApp da görünmüyorsa, bu uygulamayı kullanmıyor olabilir. Bu durumda olasılıklar içindedir.

5.     WhatsApp uygulamasını güncel olarak kullanmalısınız. Telefona gelen güncelleme bildiriminde adroid, ios, WhatsApp gibi güncellemeleri mutlaka yapınız. Tüm bu maddeleri uyguladığınız halde düzelmemişse yapmanız gereken, WhatsApp uygulamasını silin. Sonrasında WhatsApp uygulamasını tekrar kurun. Güncellemeleri mutlaka yapın. Güncellemeler telefonun kullanımını hızlandıracaktır. Beş adımda anlattığımız çözüm önerilerini uyguladığınızda:” WhatsApp kişilerim görünmüyor” sorununun çözüldüğünü göreceksiniz” 

                

Sonraki
Önceki Konu
Önceki
Sonraki Konu »