PUBG’ye Helikopter Geliyor!




PUBG’ye Helikopter Geliyor! 


E-spor oyunlarından en önemlilerinden birisi olan PUBG’de devrim gibi değişiklik, helikopter geliyor. Dünyada en çok oynanan oyunların başında gelen PUBG yeni güncellemesiyle, gelecek değişiklerle oyuncularını memnun edecek gibi görünüyor. Güncelleme ile beraber silahlar ve araçlarda çoğalma olacağı, PUBG araçları arasına helikopter ekleneceği söyleniyor. Helikopterin gelmesi oyuna ayrı bir renk ve hareket katacak, çünkü oyuncular helikopter ile hava saldırısı da gerçekleştirebilecek. Anlaşılan o ki, PUBG’ye helikopterin girmesi oyunu zenginleştirecek. Bu yeniliğin oyunun mobil versiyonuna da yansıtılacağı gelen bilgiler arasında. 


PUBG oyununda normalde araçlar suda veya karada gidebiliyor. Havadan giden bir araç oyuna düşünülmemiş. Oyuna helikopterin girmesiyle bu sorun çözülecek. Helikopterle beraber oyuncuların nasıl hava saldırısı gerçekleştireceği de merak ediliyor. Mr. Ghost Gaming kanalında yayınlanan bir videoda Erangel haritasının Schrool mevkinde bir helikopter olması dikkat çekiyor. Boeing AH- 6 model bir helikopterde tüm takımın ilerlediği görülüyor. 




Oyuna helikopterden başka bir savaş aracı daha geliyor. Oyuna eklenen savaş aracı silaha karşı yüksek dayanıklılığa sahip, araçta silah bulunmuyor, aracın özelliği karada ve suda gidebilmesi dikkat çekiyor. PUBG eklenecek silahlar arasında füze fırlatıcı, el bombası fırlatıcı ve RPG tarzı ağır bir silah olduğu söyleniyor. PUBG gelecek güncelleme ve değişikler hakkında bir youtube kanalı da bilgi verdi. Gelen değişikler ile PUBG oynayan oyuncular için oyuna renk ve hareket gelecek gibi gözüküyor. 


Kaynak: Türkiye Gazetesi/ Teknoloji     
Sonraki
Önceki Konu
Önceki
Sonraki Konu »